Kontakt: +385 (0)98 388 028
e-mail: urban@urban.com.hr
 
 
Urban akademija jedna je od najvećih u regiji i namijenjena je frizerima koji žele kvalitetno daljnje usavršavanje za sebe ili za svoje zaposlenike.

Predavači imaju brojne internacionalne nagrade i priznanja struke, dugogodišnje internacionalno i lokalno iskustvo, kontinuirano se profesionalno i pedagoški usavršavaju, te aktivno sudjeluju na svim frizerskim zbivanjima u zemlji i regiji.

Iako svi imaju izuzetno edukatorsko iskustvo, njihov rad ocjenjuje se na svakom predavanju.

Akademija je neovisna i ne bavi se prodajom boja i frizerske opreme, što je slučaj kod većine edukativnih programa na tržištu.

U akademiju su dobrodošli svi frizeri, bez obzira na materijal kojim u salonu rade.

Cilj Urban akademije je kvalitetna distibucija znanja, a samim time i podizanje opće kvalitete rada u struci!

 
NOVO!
Akademija je izdala čak dva edukativna DVD-a na hrvatskom jeziku; Basic Cut/Tehnike šišanja, koje svaki frizer mora znati i Svečane frizure/frizure za vjenčanja i svečane prigode!
 

BASIC CUT DVD - TEHNIKE ŠIŠANJA KOJE SVAKI FRIZER TREBA ZNATI - PRVI DVD OVE VRSTE NA HRVATSKOM JEZIKU!
Urban akademija izdala je prvi edukativni DVD 'BASIC CUT': step-by-step video materijal koji uključuje frizerske klasike šišanja: pravilno položeno/bob i slojevito šišanje. DVD je namijenjen svim frizerima: početnicima koji odmah trebaju naučiti pravilne tehnike rada, frizerima s iskustvom koji trebaju pročistiti tehniku rada, te vlasnicima salona kako bi educirali svoje zaposlenike. Prikazane tehnike lako su primjenjive i upotrebljive u salonu, bez obzira na tržišnu orjentiranost salona i stupanj educiranosti frizera koji će te tehnike koristiti. Riječ je o DVD-u kojega ćete koristiti tijekom cijele frizerske karijere – za vašu edukaciju ili edukaciju vaših zaposlenika.


Cijena: 250,00kn (PDV je uključen u cijenu) Narudžbe: na tel. 098 388 028
ili mailom na urban@urban.com.hr. Pošaljite nam ime, prezime i adresu na koju želite da vam dostavimo DVD. Po primitku pošiljke plaćate cijenu DVD-a i poštanske troškove.


 

DVD SVEČANE FRIZURE - TEHNIKE PODIZANJA KOSE I IZRADE SVEČANIH FRIZURA ZA SVE PRIGODE - NA HRVATSKOM JEZIKU!
Urban akademija je izdala DVD 'SVEČANE FRIZURE': step-by-step video materijal koji uključuje sve tehnike podizanja kose: gore, sredina, dolje. DVD je namijenjen svim frizerima: početnicima koji odmah trebaju naučiti pravilne tehnike rada, frizerima s iskustvom koji trebaju svježe ideje, te vlasnicima salona da prošire ponudu u salonima ili podignu kvalitetu rada. Prikazane tehnike lako su primjenjive i upotrebljive u salonu, bez obzira na tržišnu orijentiranost salona i stupanj educiranosti frizera koji će te tehnike koristiti. Vjenčanja su izuzetna prilika za promociju vašeg salona. Uz pomoć DVD-a dobit ćete nove ideje i kvalitetna znanja kako da frizura bude atraktivna ali i postojana.

Cijena: 250,00kn (PDV je uključen u cijenu) Narudžbe: na tel. 098
388 028
ili mailom na urban@urban.com.hr. Pošaljite nam ime, prezime i adresu na koju želite da vam dostavimo DVD. Po primitku pošiljke plaćate cijenu DVD-a i poštanske troškove.
 
POSEBNA PONUDA
DVD PAKET (DVD ‘BASIC CUT’ + DVD ‘SVEČANE FRIZURE’) nabavite po posebnoj cijeni: 400,00kn  Narudžbe: na tel. 098 388 028
ili mailom na urban@urban.com.hr. Pošaljite nam ime, prezime i adresu na koju želite da vam dostavimo DVD. Po primitku pošiljke plaćate cijenu DVD-a i poštanske troškove. 
URBAN AKADEMIJA VRSTE SEMINARA

WEEK SPECIAL

Ukoliko želite provesti dulje vrijeme u kontinuitetu u akademiji, u dogovoru s vama izradit ćemo plan rada. Unutar 5 radnih dana, svaki ćete dan dolaziti na edukaciju – prolaziti teoriju, praksu te finalni ispit. U sklopu programa možete proći nekoliko elemenata frizerstva, a na vama je da ih po završetku odmah koristite u praksi. Nakon nekog vremena znanje možete osvježiti na jednom od kraćih seminara. Akademija organizira modele. Ukoliko želite proći kompletno frizersko gradivo, planirajte dolazak u trajanju od dva tjedna.
Cijena: 3.965,00kn
Termin: po dogovoru (od ponedjeljka do petka)

Lokacija: Zagreb i Split
 
QUICK FIX
Quick fix seminar idealan je za one koje muči određeni segment frizerstva i žele ga individualno analizirati s predavačem, u trajanju od 3h, radnim danom 9.00-12.00 ili subotom od 16.00-19.00h. Teme se definiraju u skladu s potrebama polaznika – to mogu biti upiti vezani uz šišanje, bojanje, svečane frizure, teoriju boja, procjenu kose ili sl.
Cijena: 1.098,00 kn
Termini: u skladu s vašim potrebama – kombinirajte jedan ili više dolazaka
Lokacije: Zagreb i Split
 
CREATIVE WORKSHOP
Cjelodnevna radionica s etabliranim predavačem usmjerena učenju novih tehnika šišanja i bojanja. Na radionici sudjeluje maksimalno 6 polaznika koji slušaju teoiju i rade na modelima. Ovaj program idealan je za one koji žele osvježiti svoja znanja ili naučiti nešto novo.
Cijena: 1.220,00 kn
 
BUSINESS
Individualne prezentacije u trajanju 2h na unaprijed dogovorenu temu: pregovori s dobavljačima, vođenje zaposlenika, komunikacija s klijentima, elementi poslovnog plana, marketing u salonu, rješavanje konflikata, osnove prezentacijskih vještina. Idealno za upoznavanje osnova managementa.
Cijena: 1.098,00kn
Termini i lokacije: po dogovoru
URBAN NASTUPI - ANGAŽMAN
Tijekom godine nastupamo na velikom broju frizerskih događanja, u zemlji i regiji. Za tvrtke organiziramo velik broj različitih edukativih programa. Ponude za Look&Lear seminare, Show nastupe, Look&Learn Show itd. možete zatražiti na urban@urban.com.hr

CONSULTING
Urban akademija odrađuje konzultantske poslove edukacije za veće frizerske kuće, no dobrodošli su i svi vlasnici ili voditelji manjih salona. Sa zadovoljstvom ćemo ponuditi odgovore na sva vaša pitanja vezana uz poslovanje, edukaciju i vođenje zaposlenika, oglašavanje itd. Poslovi se dogovaraju projektno, po unaprijed definiranim ciljevima, rokovima i cijenama.

LOKACIJE
Seminari se odvijaju na sljedećim lokacijama:

ZAGREB – frizerski salon URBAN, Škrlčeva 33a, tel. 01 2308 147
(vozeći se Maksimiskom ulicom od Kvaternikovog trga prema Dinamovom stadionu, skrenite desno u Harambašićevu ulicu, pa ponovo u prvu desno )
 
ZAGREB – frizerski salon URBAN, Ilica 115, tel. 01 3700 650 (križanje Ilice i Krajiške ulice)

SPLIT – frizerski salon URBAN, Kavanjinova 1, tel. 021 503 491 (nasuprot Hotela President, U blizini HNK Split).
Mape lokacija pogledajte na stranici 'kontakt'.

MODELI
Jedino za Week Special seminar akademija osigurava modele. Za sve ostale programe polaznici sami organiziraju modela. Planirajte jednog modela po grupnom seminaru, a za individualne programe broj ovisi o dogovoru.

Modela osigurajte na vrijeme baš kao i njegovu zamjenu ukoliko vam u zadnji tren otkaže dolazak! Upozorite modela na višesatni boravak u salonu i na potrebu za promjenom frizure, u dogovoru s njim, međutim, prvenstveno u edukativne svrhe. Za seminare šišanja birajte modele s dugom/poludugom kosom, a na seminar svečanih frizura dovedite modela s dugom, čistom kosom.
Akademija povremeno može osigurati modela za vas, uz nadoplatu od 200,00kn. Dogovor prilikom rezervacije.

MATERIJALI ZA RAD
Na seminare šišanja ponesite škare s kojima radite. Sav ostali materijal za različite programe nalazi se u salonu.

DIPLOMA
Svaki polaznik dobiva Diplomu o završenom seminaru.

REZERVACIJE I INFORMACIJE O PLAĆANJU
Predbilježbu termina obavite mailom (mia@urban.com.hr) ili telefonom (mob. 098
388 028). Prilikom predbilježbe navedite vaše ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona, datum, naziv i lokaciju seminara koja vas interesira. Po primitku pozitivne informacije o raspoloživosti slobodnih mjesta, kao rezervaciju potrebno je uplatiti definiranu cijenu seminara na:
URBAN
Škrlčeva 33a, Zagreb
ŽIRO-RAČUN 2340009-
1110292311

Na uplatnici kao uplatitelja navedite ime i prezime polaznika, naziv obrta/tvrtke, adresu i OIB. Potvrdu o uplati potrebno je faksirati na: 01 2306 583! Uplata seminara se može izvršiti najkasnije 10 radnih dana prije predviđenog datuma edukacije. Akademija zadržava pravo izmjene termina održavanja seminara.

POGODNOSTI:
Za plaćanje American Express karticom, uz nadoplatu od 10%, ovisno o iznosu, odobravamo plaćanje u 2-6 rata.
Za veće iznose odobravamo dodatne popuste. 
- 10.000 kn naviše - 5%
- 15.000 kn naviše - 7%
 
 
 
www.infosaloni.net

FRIZERSKI PORTAL www. infosaloni.net namijenjen je edukaciji, informiranju i   zapošljavanju  frizera. Saznajte sve o novitetima u frizerstvu, objavljujte besplatne oglase ili pretražite na jednom mjestu nove poslove!