Urban je jedna od najvećih frizerskih kuća regije. U vlasništvu ima frizerske salone, frizersku akademiju, proizvodnju vlastite kozmetike, profesionalni portal, izdavaštvo edukativnih DVD-a. Dobitnik je brojnih priznanja struke.
 
Vlasnik tvrtke, Krešimir Bezjak, slovi za jednog od najutjecajnijih frizera regije. Nositelj je brojnih svjetskih i domaćih priznanja: počasni je dobitnik Zlatne plakete struke, Predsjednik frizera, Predsjednik ispitne komisije, organizator frizerskih i humanitarnih događanja, europski edukator, nositelj najprestižnijh diploma. Karijeru je započeo u Londonu gdje je živio i radio. Danas, uz vođenje tvrtke, još uvijek radi u salonu sa svojim dugogodišnjim klijentima.
 
 
Tvrtka Urban ima vlastite, visoke standarde rada:
 
VRHUNSKI FRIZERI
Urban frizeri su edukatori drugih frizera, državni pobjednici, predstavnici na svjetskim natjecanjima, majstori frizeri (najviša edukacija), dobitnici brojnih plaketa i nagrada. Obnašaju brojne strukovne funkcije.
U Urbanu rade dugo, školuju se na najprestižnijim svjetskim školama, no i dalje se dodatno obrazuju po Urban standardima rada. Jer, samo tehnički ispravno šišana i bojana kosa neće biti oštećena a boja i forma trajat će dulje.
 
NAJKVALITETNIJI MATERIJALI
Uz najskuplje materijale koji daju dugotrajne rezultate, dokazane na svjetskoj sceni, Urban se uvijek trudi postići fer odnos kvalitete i cijene.
Također, Urban je jedinstven po razvoju i proizvodnji vlastite visokokvalitetne profesionalne linije proizvoda za njegu kose.
 
LANSIRANJE TRENDOVA
Urban za klijente nekoliko puta godišnje razvija nove kolekcije šišanja, bojanja i svečanih frizura - kako bi svake sezone ponudili nešto novo!
Paralelno, Urban akademija razvija kolekcije za druge frizere - riječ je o frizurama koje postaju trendovi u tek nadolazećim sezonama. 
 
BRIGA O KLIJENTIMA
Posebna briga posvećuje se svakom klijentu. U svim salonima i gradovima u kojima Urban posluje, zaposlenici su upoznati s pojedinačnim potrebama klijenata i preciznim recepturama. Posebnim sistemom obavještavanja klijenti koriste dodatne pogodnosti salona.
 
VRHUNSKA USLUGA
Urban njeguje profesionalan odnos, usmjeren prvenstveno brizi o kosi. Ovo je mjesto na kojem se klijenti osjećaju sigurno, uz vrhunska znanja te stručne, objektivne i utemeljene savjete.
Svi saloni dodatnim su ulaganjima opremljeni tehnologijama koje krate vrijeme djelovanja boje/pramenova, kako bi boravak u salonu bio kraći i ugodniji. Lokacije salona su lako dostupne; nalaze se u blizini centra grada, ali u zonama u kojima parking nije ograničen na samo jedan sat.
 
ISKUSTVO S TRADICIJOM
Osnivač tvrtke, Krešimir Bezjak, dolazi iz obitelji koja se više od 50 godina bavi frizerstvom. I sam djeluje više od 20 godina na internacionalnoj i domaćoj sceni. Predano, uz brojne strukovne nagrade, obnašanje prestižnih strukovnih funkcija, organizaciju brojnih frizerskih i humanitarnih događanja, svjetske uspjehe Urban tima – trudi se kao da je na početku!  
 
 
Rad na svim projektima tvrtke (akademija, proizvodi, edukativni DVD-i...) od Urban zaposlenika zahtjeva perfekcionizam u svim granama frizerstva. U svakodnevnom radu to im daje velika predznanja i prednost za pravilnu brigu o vašoj kosi.