URBAN PROFESSIONAL - vlastita linija za njegu kose
 
Više od dvije godine radili smo na razvoju i proizvodnji vlastitih profesionalnih šampona, regeneratora i maski. Ponosni smo na rezultate jer, proizvodi su:
 
jedni od najkvalitetnijih na tržištu (korištenje najboljih, najkvalitetnijih, najkoncentriranijih sastojaka i to samo renomiranih svjetskih proizvođača)
 
učinkoviti baš za vašu kosu, tj. kosu našeg podneblja (velike tvrtke nude isti proizvod po cijelom svijetu, a vrste, struktura i potrebe kose razlikuju se drastično ovisno o klimi, vrsti vode i podneblja)
 
djelotvornost su testirali stručnjaci, frizeri, upoznati i sa najzahtjevnijim potrebama klijenta
 
proizvodi ne sadrže štetne sastojke, poput konzervansa i sl. Proizvode se u kontroliranim količinama, u tvornici vrhunske, najnovije tehnologije i sa 30 godina preciznog farmaceutskog iskustva
 
jedinstvene su i specifične formulacije - zbog posebnosti proizvoda zatražite savjet vašeg frizera o načinu korištenja i odabiru odgovarajuće linije

Urban Silk-It Serum potražite u odabranim dm prodavaonicama (detalji na: ).

Sve naše proizvode možete naručiti u Urban salonima i mailom urban@urban.com.hr (poslat ćemo vam detalje za uplatu) - dostava za područje RH je besplatna.
 
NOVO !
URBAN NATURALS - prirodni proizvodi s EKO CERT sastojcima
 
 
Proizvodi su bez parabena, sulfata i etilen oksida koji dokazano imaju negativan učinak na hormonalni sustav i sadrže do 95,5% sastojaka prirodnog porijekla.
Svi proizvodi imaju aromaterapijsko djelovanje osvježavajuće naranče ili umirujuće lavande koji na prirodan način utječu na dobro raspoloženje. Zbog blagog djelovanja, proizvodi su namijenjeni za čestoj upotrebi.
profesionalni šampon i gel za tuširanje - 2u1, 250ml
treatment conditioner, 150ml
 
Proizvode Urban Naturals potražite u dm prodavaonicama na policama prirodne kozmetike.
(detalji na: ).
 
 
NOVO !
URBAN SILK-IT SERUM
Revolucionaran serum (50 ml) s kvalitetnim arganovim uljem za oštećenu kosu i ispucane vrhove - ne masti kosu i namijenjen je svim tipovima kose. Serum intenzivno regenerira kosu, daje joj sjaj, mekoću i UV zaštitu. Brzo se upija, kosa se lako raščešljava, brže suši i lako oblikuje. Pakiran je u ambalažu najnovije generacije u kojoj proizvod nema doticaja s kisikom i iskoristiv je do zadnje kapi. Nije testiran na životinjama.
Uputstvo za upotrebu: 2-3 kapi nanijeti na mokru kosu prije feniranja ili na suhu kosu.
Cijena: 85,00 kn (50 ml).
 
Sve naše proizvode možete naručiti i mailom urban@urban.com.hr  (poslat ćemo vam detalje za uplatu) - dostava za područje RH je besplatna.
 
 

REPAIR LINIJA

Šampon za oštećenu kosu (250 ml) - čisti, hrani i dubinski obnavlja kosu.100% prirodna mješavina ekstrakata kestena, pšenice i zobi, sprečava oštećenje stanica korijena kose. Ulje makadamije intenzivno hrani i potiče obnavljanje kose, čini je glatkom i sjajnom a da je pritom ne otežava. Aloe vera daje mekoću i sjaj, te blagotvorno djeluje na vlasište. Provitamin B5 kosu čini gušćom, jača korijen, štiti od pucanja, zadržava potrebnu hidrataciju a kosi daje elastičnost i sjaj.
Cijena: 57,00 kn (250 ml).
 
Regenerator za oštećenu kosu (250 ml) - dubinski obnavlja kosu i vraća joj elastičnost i sjaj. 100% prirodna mješavina ekstrakata kestena, pšenice i zobi, sprečava oštećenje stanica korijena kose. Provitamin B5 kosu čini gušćom, jača korijen, štiti od pucanja, zadržava potrebnu hidrataciju a kosi daje elastičnost i sjaj.
Cijena: 57,00 kn (250 ml).

Intenzivna maska za oštećenu kosu (150 ml) ova bogata kura intenzivno regenerira kosu vraćajući joj elastičnost i sjaj. 100% prirodna mješavina ekstrakata kestena, pšenice i zobi, sprečava oštećenje stanica korijena kose. Provitamin B5 kosu čini gušćom, jača korijen, štiti od pucanja, zadržava potrebnu hidrataciju a kosi daje elastičnost i sjaj. Vitamin E štiti lasi od lučenja vlasišta i čuva kosu od štetnih vanjskih utjecaja.
Cijena: 62,00 kn (150 ml).

 

COLOR LINIJA

Šampon za bojanu kosu (250 ml) - čisti, hrani kosu, štiti boju od ispiranja i kosi daje sjaj. Ulje makadamije intenzivno hrani i potiče obnavljanje kose, čini je glatkom i sjajnom a da je pritom ne otežava. Aloe vera daje mekoću i sjaj, te blagotvorno djeluje na vlasište. Provitamin B5 kosu čini gušćom, jača korijen, štiti od pucanja, zadržava potrebnu hidrataciju a kosi daje elastičnost i sjaj. Vitamin C štiti kosu od štetnih vanjskih utjecaja i daje joj elastičnost.
Cijena: 57,00 kn (250 ml).
 
Regenerator za bojanu kosu (250 ml) - Regenerator za bojanu kosu hrani kosu, štiti boju od ispiranja i kosi daje sjaj. Provitamin B5 obnavlja kosu, čini je gušćom, jača korijen kose, štiti od pucanja, zadržava potrebnu hidrataciju i kosi daje elastičnost i sjaj. Vitamin C štiti kosu od štetnih vanjskih utjecaja i daje joj elastičnost.
Cijena: 57,00 kn (250 ml).

Intenzivna maska za bojanu kosu (150 ml) ova bogata kura regenerira i štiti kosu vraćajući joj elastičnost i sjaj. Protein pšenice obnavlja kosu, hrani i jača korijen i kosu čini glatkom, mekom i sjajnom. Provitamin B5 kosu čini gušćom, jača korijen, štiti od pucanja, zadržava potrebnu hidrataciju a kosi daje elastičnost i sjaj. Vitamin C štiti kosu od štetnih vanjskih utjecaja i daje joj elastičnost. Vitamin E štiti lasi od lučenja vlasišta i čuva kosu od štetnih vanjskih utjecaja.
Cijena: 62,00 kn (150 ml).

 
VOLUME LINIJA
Šampon za volumen (250 ml) čisti, daje volumen, punoću i sjaj tankoj kosi. Ulje makadamije intenzivno hrani i potiče obnavljanje kose, čini je glatkom i sjajnom a da je pritom ne otežava. Aloe vera daje mekoću i sjaj, te blagotvorno djeluje na vlasište. Provitamin B5 kosu čini gušćom, jača korijen, štiti od pucanja, zadržava potrebnu hidrataciju a kosi daje elastičnost i sjaj.
Cijena: 57,00 kn (250 ml).
 
Regenerator za volumen (250 ml) hrani kosu, daje volumen, punoću i sjaj tankoj kosi. Provitamin B5 obnavlja kosu, čini je gušćom, jača korijen kose, štiti od pucanja, zadržava potrebnu hidrataciju i kosi daje elastičnost i sjaj. Vitamin E štiti lasi od lučenja vlasišta i čuva kosu od štetnih vanjskih utjecaja.
Cijena: 57,00 kn (250 ml).
 

DAILY LINIJA

Šampon za svakodnevno pranje kose (250 ml) svih tipova skose čisti, hrani i njeguje kosu. Ulje makadamije intenzivno hrani i potiče obnavljanje kose, čini je glatkom i sjajnom a da je pritom ne otežava. Izrazito blaga formula šampona namijenjena je čestoj upotrebi.
Cijena: 57,00 kn (250 ml).

Regenerator za svakodnevnu njegu kose (250 ml) hrani i njeguje sve tipove kose. Provitamin B5 obnavlja kosu, čini je gušćom, jača korijen kose, štiti od pucanja, zadržava potrebnu hidrataciju i kosi daje elastičnost i sjaj. Izrazito blaga formula namijenjena je čestoj upotrebi.
Cijena: 57,00 kn (250 ml).

 
MEN LINIJA

Šampon i gel za tuširanje za muškarce (250 ml) čisti, hrani i njeguje. Izrazito blaga formula prilagođena je muškom vlasištu i čestom pranju. Ulje makadamije intenzivno hrani i potiče obnavljanje kose, čini je glatkom i sjajnom a da je pritom ne otežava.
Cijena: 57,00 kn (250 ml).