ŠKRLČEVA 33a, ZAGREB (Kvatrić)
 
Prvi Urban salon koji je danas 'baza', smješten je u mirnoj ulici u blizini Kvatrića. Salon ima pripadajući vrt - pravu gradsku oazu mira, osobito za ljetnih vrućina. Salon je centar tvrtke i u njemu se i dan danas svi rado okupljaju. I sam vlasnik Urbana, Krešimir Bezjak, ovdje provodi većinu vremena.
 
RADNO VRIJEME
ponedjeljak – petak  8.00 – 20.00h
subota 8.00 – 15.00h

REZERVACIJE
tel.: 01 2308 147

INFO
U sklopu salona je i kvalitetna medicinska pedikura/manikura, u izuzetno sterilnim uvjetima i po fer cijenama.
Urban usluge možete i poklanjati – kupnjom poklon bona!
 
KAKO DO NAS DOĆI?
Mapa ...  dolazeći iz Maksimirske u smjeru Dinamovog stadiona skrenite desno u Harambašićevu (prije Zagrebačke banke), zatim u prvu ulicu desno (prije osnovne škole) tj. Škrlčevu ulicu i vozite do broja 33a.

gradskim prijevozom čak četiri tramvajske stanice nalaze se na udaljenosti dvije minute hoda od Urbana. Prva i druga stanica poslije Kvatrića u smjeru Maksimira, te stanice u istoj ravnini u Zvonimirovoj ulici u smjeru Borongaja. Siđite s tramvaja na stanici kod Zagrebačke banke, uđite u Harambašićevu ulicu i zatim skrenite u prvu ulicu desno. Škrlčeva je prva ulica paralelna s Maksimirskom prema Zvonimirovoj, omeđena Harambašićevom i Kušlanovom.
 
 
CIJENE
 
FRIZURA
kratka
duga
pranje + njega kose + izrada frizure
90,00kn
110,00kn
tretman
35,00kn
35,00kn
 
Koriste se najkvalitetniji profesionalni proizvodi (garantiraju učinkovitost obnavljanja kose, postizanja volumena tanke kose, očuvanja boje i sl.). Vlastita linija Urban professional sadrži najbolje, najkoncentriranije sastojake samo renomiranih certificiranih svjetskih proizvođača. Ne sadrže konzervanse i druge štetne sastojke.
 

ŠIŠANJE

 
pranje + njega kose + šišanje + izrada frizure
210,00kn - 230,00kn
 
Nema početnika. Urban frizeri često imaju i više od deset godina iskustva, najviši stupanj edukacije, edukatori su na Urban akademiji na kojoj educiraju druge frizere, državni su pobjednici, predstavnici Hrvatske u inozemstvu, karijeru su gradili u vodećim europskim gradovima, dobitnici su brojnih nagrada i priznanja struke. Uz pohađanje najkvalitetnijih svjetskih akademija, stalno se dodatno usavršavaju po Urban standardima rada. U Urbanu rade dugo tako da svog frizera nećete često morati mijenjati.
Samo kvalitetno ošišanoj frizuri forma traje dulje!
 
BOJA
kratka
duga
izrast
175,00kn
175,00kn
cijela dužina
 
195,00kn
 
235,00kn
 
PRAMENOVI
 
 
pola glave
215,00kn
235,00kn
cijela glava
255,00kn
335,00kn
 
U radu se beskompromisno koriste samo najbolji, svjetski dokazani materijali koji kosu održavaju zdravom.
Urban tim nekoliko puta godišnje izrađuje kolekcije novih frizura tako da ćete uvijek moći birati neke nove frizure, forme, nijanse, načine bojanja.
Ukoliko postanete klijent salona, na svim lokacijama (i gradovima) gdje posluje Urban, fizeri će znati postići vašu identičnu nijansu. Na taj način izbjeći ćete financijski nepotrebna bojanja cijele dužine kose umjesto samo izrasta i sl.
Svi saloni dodatno su opremljeni skupim tehnologijama koje omogućuju kvalitetnije ali i brže djelovanje boje/pramenova. Vrijeme držanja boje skraćuje se upola, boravak u salonu se krati i oslobađa vam dio slobodnog vremena!
Samo tehnički ispravna tehnika rada izrade boje/pramenova kosu čuva zdravom a boja/pramenovi traju dulje!